Selecteer een pagina

Voor Saal Digitaal mocht ik een fotowand reviewen en mocht ik zelf een keus maken wat voor fotowand het werd. Ik gebruikte een zomerse foto die ik dit jaar maakte van een veld vol met (zonne)bloemen. Ik wilde een materiaal gebruiken waarbij de kleuren tot z’n recht komt, en tevens een materiaal dat ik nog niet eerder heb gebruikt. Ik koos voor de Alu-Dibond Butlerfinish, en gebruikte de gebruiksvriendelijke Saal Digitaal software om de wanddecoratie te kunnen bestellen. Met alu-dibond bulterfinish wordt de foto op een geborstelde aluminium plaat geprint. Als resultaat krijg je een foto van hoogwaardig kleurintensiteit, de foto komt als het ware tot leven. Door de speciale printtechniek worden de lichte componenten uit de foto niet mee geprint, waardoor de aluminium zichtbaar wordt.

Ik nam de proef op de som en bestelde het product. De wanddecoratie kreeg ik al snel binnen. Deze zat goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Ik was vol verbazing toen ik mijn foto op het aluminium plaat zag. De hoogwaardige kwaliteit is zeker te zien: de kleuren komen tot leven, de details zijn goed te zien en het contrast is super. Het idee dat een foto op een aluminium plaat zó mooi uit de verf komt, had ik niet verwacht. Zodra zonlicht op de foto schijnt, komt de foto nog meer tot leven, super! Zo zie je details nog beter en kan ik wel minutenlang naar de foto staren om letterlijk weg te dromen. Daarnaast is het product licht en een paar millimeter dik.

Mijn conclusie: een bovenal hoogwaardig wanddecoratie. Ik ben trots dat mijn foto op deze manier nóg meer tot leven komt. Nu ik merk dat ik helemaal verlieft ben op dit materiaal, ben ik van plan om dit materiaal vaker te gebruiken. Want ik ben natuurlijk erg benieuwd hoe mijn andere foto’s tot leven komen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Je kan bij mij foto’s bestellen op o.a dit materiaal. Daarnaast kun je eventueel ook andere manieren mijn foto’s bewonderen door bijvoorbeeld mijn foto als behang te gebruiken. Ik heb verschillende foto’s waar je uit kan kiezen, deze kun je op mijn website www.anytiff.nl of op mijn Facebook vinden. Mocht er een foto niet tussenzitten, dan kan ik altijd een foto voor je maken. Stuur mij een berichtje mocht je geïnteresseerd zijn.

 

© Tof dat je mijn foto mooi vindt, maar gebruik mijn foto niet zonder toestemming. Interesse in een foto? Neem dan contact op :)