Selecteer een pagina

Over Tiffany

” This world is but a canvas to our imagination ”
                  – Henry David Thoreau –

Tiffany is een (beeld)denker, een buiten-beentje, een gevoelsmens. Ze is graag in de natuur, en legt de wereld op haar manier in beeld. In de loop der jaren, -zelfs nu nog- is ze bezig in het ontdekken van haar stijl in zowel fotografie als ruimtelijk vormgeving. Haar werk kan omschreven worden als authentiek, mysterieus, puur en een belevenis die je aan het nadenken zet.

Met haar foto’s en kunstwerken zoekt Tiffany de verbeelding van de kijker en wil ze een beleving creëren. Zo ervaart iedereen haar werk op zijn of haar manier waardoor het werk een persoonlijke vertaling krijgt. Het belangrijkste is dat haar werk letterlijk ervaren wordt als een interruptie in het dagelijkse leven. 

 

Ik voel de drang om de wereld in haar puurheid te tonen waarbij ik de schoonheid op mijn manier laat zien. Tijdens een wandeling geef mij over aan de natuur: ik luister, ik zie en ik voel. Door wat mij raakt, leg ik intuïtief vast als een herinnering”.

 

Haar kracht is om afwisselend te werken en creatieve uitdagingen aan te gaan.  Ze vindt het erg leuk om met mensen in contact te komen. Dat geeft haar energie en houdt haar scherp. Heb je een leuke tip, interesse in een foto of zou je het leuk vinden om met Tiffany samen te werken? Neem dan contact met haar op.

 

© Tof dat je mijn foto mooi vindt, maar gebruik mijn foto niet zonder toestemming. Interesse in een foto? Neem dan contact op :)