Selecteer een pagina

Het was een hectisch maar geslaagde dag: mijn afstudeer expositie ‘dAtKOESTerIK’. Mijn afstudeer project staat in het teken van het koesteren van je ‘eigen ik’ door middel van meditatie sessie. De meditatie sessies werden verzorgd door Stefan en Quinta. Er wordt gefocust op je eigen verbeelding, waarin het nemen van rust met behulp van mijn foto’s centraal staan. Er wordt een beleving creëert waarin mijn foto’s een stimulans zijn om te kunnen dagdromen of te mediteren. Het is namelijk belangrijk om naast je studie of werk tijd voor jezelf te nemen. Daarnaast zoek ik op een creatieve manier een akoestische oplossing voor de ruimte waar ik mijn expositie heb gehouden, het X-Lab in de NHL. Het X-Lab is een ruimte waar studenten kunnen (samen)werken, elkaar ontmoeten en met innovatieve projecten bezig kunnen gaan. Ik heb gebruikgemaakt van geluidswerende materiaal (milieuvriendelijk), en tegelijkertijd doen de foto’s iets bij de gemoedstoestand van de studenten door tijd voor jezelf te hebben en een andere focus te hebben.

Op de grote dag kwamen veel bekenden, maar ook onbekenden langs om deel te nemen aan de visuele meditatie en hebben zich daarnaast laten verrassen in de dromerige beelden die ik als serie gemaakt heb. Ik heb vele positieve reacties ontvangen, en het is super leuk om te horen dat mensen een ware beleving hebben ondergaan met mijn foto’s in combinatie met de meditatie. Dit smaakt naar meer!

© Tof dat je mijn foto mooi vindt, maar gebruik mijn foto niet zonder toestemming. Interesse in een foto? Neem dan contact op :)